Buy Erythromycin Stearate Purchase Strattera Online Order Benicar Canada Get Lamictal Cheaper Pristiq 50 Mg Buy

nieuwe single

‘Eerste liefde, mooiste liefde’ van Dana Winner (+ video)

24 okt , 2017  

Na haar succesvolle album ‘Puur’ en de hitsingles uit ‘Liefde voor muziek’ pakt Dana Winner uit met een gloednieuwe single. ‘Eerste liefde, mooiste liefde’ is een Nederlandstalige bewerking van ‘Who’ll stop the rain’ van de Amerikaanse rockband Creedence Clearwater Revival met een Nederlandstalige tekst van Frank Vander Linden. De nieuwe single is de voorbode van een nieuw album vol Nederlandstalige versies van internationale klassiekers. Het album ‘Eerste liefde’ verschijnt op 17 november en kan hier al besteld worden!

BELUISTER OF DOWNLOAD

Bestel het nieuwe album 'Eerste liefde'


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *