karen damen

nieuwe single

‘Een ander spoor’ van Karen Damen

1 dec , 2017  

Karen Damen heeft de laatste rechte lijn naar haar programma ‘Karen maakt een Plaat’ ingezet. Haar eerste liedje van haar debuutalbum heet ‘Een ander Spoor’ en is vanaf vandaag te beluisteren. Achter het project van Karen Damen schuilt een dosis Hooverphonic, Milk Inc. en ‘The Voice van Vlaanderen’. Opmerkelijk is dat het liedje ‘Een ­Ander Spoor’ zo goed als klaar was toen het onder handen werd genomen door Tim Bran, een Britse producer die ook de elektropop van Londen Grammar begeleidde, net als zangeres ­Birdy, bekend van wereldhit ‘Skinny Love’.

BELUISTER OF DOWNLOAD


One Response

 1. Gerrit zegt:

  Karen,
  Uw foto is heel verkeerd. Spoorlopen is verboden en zeer dom!
  Een naderende trein kan niet zo maar stoppen en heeft al veel jonge (en minder jonge) mensenlevens gekost.
  Blijkbaar hebben jullie niet aan het leed gedacht.
  Gelieve uw foto weg te nemen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *