400x400bb (4)

nieuwe single

‘Hemel voor ons twee’ van Stan Van Samang

14 okt , 2017  

Stan Van Samang verrast Vlaanderen met een nagelnieuwe single ‘Hemel Voor Ons Twee’. De populaire zanger grijpt hiermee terug naar het Nederlands, na het grote succes van ‘Een ster’ enkele jaren geleden.Dit zou wel eens de verrassing van het najaar kunnen worden…

BELUISTER OF DOWNLOAD


One Response

  1. Jack Somers zegt:

    Geachte Dames, Heren,
    Gaarne had ik geweten of de nieuwe single van Stan Van Samang een cover is. De componisten Koen Brouwer en Sjoerd de Vries zijn Nederlandse componisten. Dus het zou kunnen zijn dat de single “Hemel voor ons twee” eerder door een andere artiest op plaat is gezet. Bij voorbaat hartelijk dank.

    Groetjes
    Jack Somers

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *