unnamed

nieuwe single

‘Zie me dan graag’ van Free Souffriau

27 sep , 2017  

Velen onder ons kennen haar natuurlijk vooral als Mega Mindy en heel wat Vlamingen kijken nu al uit naar de aankomende herfstvakantie wanneer ze de hoofdrol in de nieuwe musical Pipi Langkous zal vertolken. Je zou zowaar haast vergeten dat Free Souffriau naast al die drukke bezigheden als (musical)actrice ook gewoon zangeres pur sang is.

Haar eerste album ‘Free Souffriau zingt Ann Christy – Een Beetje Anders’ verscheen in 2009 en was meteen goed voor platinum. Nadien volgenden nog ‘Gewoon Free’ (2011) en ‘Het Collectief Geheugen’ (2013). Het voorbije jaar werkte Free in het grootste geheim aan een nieuw album, een kerstalbum dan nog wel, dat nog dit najaar in de rekken zal verschijnen. Op de tracklist van dat nieuwe album mogen we natuurlijk heel wat kerstklassiekers verwachten, in een eigentijds jasje gestoken en aangevuld met enkele nagelnieuwe nummers waarvan de nieuwe single ‘Zie me dan graag’ de allereerste is.

‘Zie me dan graag’ is een ontroerende ballad waarin Free zich van haar meest kwetsbare kant laat zien, de song werd geproduceerd door Tom Vanstiphout. De single verschijnt aanstaande vrijdag 29 september als digitale download en via streaming.

BELUISTER OF DOWNLOAD


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *