Diclofenac Sr 75 Mg Safe To Take Luvox And Bipolar Disorder Benicar Diet Pills Canadian Pharmacy Actos Generic Order Promethazine Codeine Online

nieuwe single

‘Dronken van liefde’ van Christoff (+ video)

5 sep , 2017  

Door het succes van zijn Duitse project Klubbb3 stond zijn carrière in Vlaanderen op een lager pitje, maar daar komt nu verandering. De voorbije maanden bereidde Christoff een best of-album voor, samen met producer Hans Aalbers en laat meteen een nieuwe Vlaamse single los. ‘Dronken van liefde’ is een nummer in de typische stijl van de zanger, up tempo schlagerpop die zijn Vlaamse publiek zeker zal weten te waarderen. Het Best of-album verschijnt op 13 oktober en zal naast ‘Dronken van liefde’ nog 2 nieuwe nummers bevatten.

BELUISTER OF DOWNLOAD


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *