Buy Nolvadex Clomid Uk Nolvadex Online Buy How To Order Synthroid Pain Medication Online Pharmacy How To Buy Arimidex Online

nieuwe single

‘Je verovert mijn hart’ van Lindsay & Luc Steeno

19 sep , 2017  

Niet alleen haar vriend Kris, van wie ze volgend jaar een liefdesbaby verwacht, ook collega-zanger en vriend Luc Steeno slaagde erin om Lindsays hart te veroveren. Luc doet het letterlijk, in duetvorm met ‘Je verovert mijn hart’, een liedje dat terug te vinden is op Lindsays recentste album ‘Liefde en vertrouwen’. Het nummer is de Vlaamse versie van ‘On a moment like this’, de Deense inzending van het Eurovisiesongfestival in 2010 en laat Lindsay voor het eerst met een lage stem horen.

BELUISTER OF DOWNLOAD
,Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *