9200000079825840

nieuw album

‘Parels’ van Mieke (+ video)

12 aug , 2017  

Na een succesvolle samenwerking met Luc van Meeuwen werd het tijd voor Mieke om terug te gaan naar de roots. Een fris en nieuw solo album dat de titel ‘Parels’ mee krijgt. Een titel die de lading volledig dekt, alle op dit album aanwezige nummers zijn stuk voor stuk het beste van het beste, waaronder ook haar recente hit ‘Als ik eenzaam ben’.

TRACKLIST
1. Een stukje pradijs
2. In voor en tegenspoed
3. Eerste liefde
4. Ik wil niet dat je wacht
5. Een lentedag
6. Laat me alleen
7. En opeens
8. Blote voeten
9. Wat zie ik je graag
10. Als ik eenzaam ben
11. Jij leeft diep in mij
12. Desperado

BESTEL HET ALBUM BIJ BOL.COM

BELUISTER OF DOWNLOADGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *