400x400bb

nieuw album

‘Therapy’ van Get Ready!

25 aug , 2017  

De fans van het eerste uur vinden op ‘Therapy’ ‘hun’ jongens terug en het grote publiek leert Get Ready! op een nieuwe manier kennen: niet alléén catchy popsong maar ook ontroerende teksten en verrassende samenwerkingen: Voice Male, Liliane St Pierre en Sttellla zijn van de partij, maar ook Frank Vander Linden (‘De mens’), David Salamon (Arbeid Adelt!) en Jasper Publie (Bandits) werkten mee aan dit album. Op Therapy slaan Jimmy, Glenn, Koen en JM opnieuw de handen in elkaar met songwriter – producer Stefaan Fernande, die ook in de beginjaren vele hits voor hen
heeft geschreven.

BELUISTER OF DOWNLOAD

BESTEL HET ALBUM OP BOL.COM


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *