Purchase Bimix Erection Chemotherapy Orders For Anal Cancer Buy Avalide Canada Amitriptyline 50 Pill Photo Motilium Rx 10 Mg

nieuwe single

‘Vrij als de wind’ van Sasha & Davy (+ video)

24 mei , 2017  

3 weken geleden verscheen ‘Leef en Lach’, het 4de studioalbum van muzikaal koppel ‘Sasha & Davy’. ‘Leef en Lach’ werd een echt feel-good album met alleen maar positieve thema’s als liefde, geluk en plezier… want er is nu eenmaal al genoeg ellende in de wereld volgens het duo. Voor dit nieuwe album tekende Davy trouwens grotendeels zelf mee voor de muziek, verder werkten ze samen met o.a. Jan Smit, Cliff Vrancken, Edwin De Groot, Marcel Fisser, Mikael Ophoff en Manja Siebrecht (Sasha’s moeder).

‘Op Elk Moment’, de meest recente single van het duo stond wekenlang onafgebroken in de Vlaamse Top 50 en deed het ontzettend goed op radio en clipzenders. De opvolger komt al in het vizier want als zomersingle koos het duo voor ‘Vrij Als De Wind’, een moderne vlotte popsong die deze zomer veel indruk kan maken op menig Vlaams podium. Davy schreef zelf de melodie en z’n neef Cliff Vrancken bedacht er een passende tekst op.

BELUISTER OF DOWNLOAD


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *