Youston in mijn armen hoes

nieuwe single

‘In mijn armen’ van Youston (+ video)

5 mei , 2017  

Wanneer we de naam Youston laten vallen, dan zal die ogenschijnlijk niet onmiddellijk een belletje laten rinkelen. Kenny Philippaars ademt muziek en creativiteit uit. Hij begon zijn carrière als choreograaf en danser bij de Stardancers. De creativiteit die hij daar aan de dag legde, zorgde ervoor dat hij gevraagd werd als zanger en danser bij de boysband Get Ready!; een groep waar hij deel van uitmaakte van 2008 tot begin 2017.

Wie ‘In mijn armen’ beluistert, zal het moeten toegeven: het nummer wordt gekenmerkt door een eigentijdse sound en vooral het refrein van het nummer blijft nazinderen. De frisse, strakke sound sluit naadloos aan bij de nieuwe look en stijl die Kenny Philippaars gekozen heeft.

BELUISTER OF DOWNLOAD


3 Responses

  1. Wesley zegt:

    Fantastische beat. Top nr Wordt er happy van.

  2. Debby Jennen zegt:

    Tis een toppertje!

  3. Sarah zegt:

    Beste nummer van dit moment! Super happy word ik ervan!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *