Depakote Buy Cheap Accutane Pharmacy Regiar Ii Diflucan 100 Mg Scheda Tecnica Thuoc Combivent 2 5mg Nolvadex Where To Buy

nieuwe single

‘Spring op de trein’ van John Dennis (+ video)

27 apr , 2017  

John Dennis staat ondertussen al bijna 25 jaar op de planken. In soundmixwedstrijden en talentenjachten viel hij telkens weer in de prijzen. Hij trad solo op en met tal van orkesten, was zowel actief in binnen- als in buitenland. John’s repertoire is veelzijdig en gaat van Franse chansons tot Engelse toppers en Vlaamse ambiance. In 2017 neemt John Dennis een nieuwe start. Hij ging voor deze single “Spring op de trein” een samenwerking aan met producer Marc Cortens, die het nummer samen met Wim Claes schreef.

BELUISTER OF DOWNLOAD


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *