9200000077014469

nieuw album

‘Leef en lach’ van Sasha & Davy

17 apr , 2017  

Sasha & Davy zijn inmiddels een gevestigde waarde in het Vlaamse muzieklandschap. Davy Gilles is allang gekend als acteur in de VTM-soap Familie en één derde van de populairste Vlaamse groep De Romeo’s. Sasha Rosen is een Nederlandse actrice en musicalster die in musicals speelde zoals Romeo & Julia, Sneeuwwitje, Mamma Mia en Beauty & the Beast. Na 3 eerdere albums zijn ze nu terug met hun 4de, meest volwassen maar ook vrolijke album ‘Leef en Lach’, hét levensmotto van dit altijd goedgehumeurde tweetal!

TRACKLIST

1. Romeo en Julia
2. Op Elk Moment
3. Zelfs In De Wolken
4. Leef en Lach
5. Lente
6. Wonder
7. Blijf Je Altijd Van Me Houden
8. Do Rock Baby
9. Vrij Als De Wind
10. Liefdeslied
11. Ik Pas Gewoon Perfect Bij Jou

BELUISTER OF DOWNLOAD

BESTEL HET ALBUM OP CDGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *