Where Can I Buy Lipitor At A Discount Success Rate Of 100 Mg Clomid How Can I Buy Zovirax Round White Pill Norvasc 10 Buy Augmentin No Prescription

nieuw album

‘Kerstmis met jou (Limited edition)’ van Christoff

19 nov , 2016  

Christoff kreeg eind vorig jaar uit handen van Will Tura al goud voor zijn succesvolle album ‘Kerstmis met jou’. Elk jaar is de grote kerstconcert tour van Christoff een event waar zijn vele fans naar uitkijken, met als hoogtepunt het concert in de Basiliek van Koekelberg. Daarom wordt dit ruim 75 minuten durende magische concert nu op DVD uitgebracht samen met het gouden album ‘Kerstmis, waaraan nog 5 bonustracks werden toegevoegd.

BELUISTER OF DOWNLOAD

BESTEL HET DUBBELALBUM OP CD


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *