unnamed-1

nieuwe single

‘Oh, Champs Elysées’ van Danny Fabry

4 nov , 2016  

De sympathieke zanger uit Scherpenheuvel stond dit jaar immers 45 jaar op de planken en vierde dat uitgebreid met een gloednieuw album waarop oude én nieuwe nummers verzameld staan én een reeks concerten doorheen het Vlaamse land. De voorbije week genoot hij even van een weekje vakantie onder de Canarische zon maar vanaf maandag staat hij weer paraat om erin te vliegen… en dat doet hij meteen met een nieuwe single. “Oh, Champs Elysées”, veel uitleg hoeft daar natuurlijk niet bij… wie kent er de klassieker die de populairste Parijse winkelstraat verheerlijkt immers niet? Wedden dat Vlaanderen binnen de kortste keren heupwiegend staat mee te wuiven wanneer Danny zijn versie op het podium brengt? Uiteraard is het nummer ook terug te vinden op Danny’s recentste album “45 Jaar Carrière”.

BELUISTER OF DOWNLOAD


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *