gene_thomas-zwart_s

nieuwe single

‘Zwart’ van Gene Thomas (+ video)

13 okt , 2016  

Botsende gedachten en tegenstellingen zijn er in overvloed als je luistert naar de nieuwste single van Gene Thomas. ‘Zwart’ vertelt het verhaal van iemand die zijn partner onvoorwaardelijk graag ziet en werd geschreven door Stefaan Fernande, Wim Claes en Gene zelf. Voor de clip heeft hij zich laten inspireren door Robert Palmers legendarische ‘Addicted To Love’ uit 1985. Drie jonge, mooie vrouwen met zwarte pruiken, rode lippenstift, gitaar, synthesizer en drum kleuren met Gene de video. ‘Zwart’ is de voorbode van het nieuwe Gene Thomas-album ‘Warme wintersongs’ dat vrijdag 18 november verschijnt.

BELUISTER OF DOWNLOAD


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *