How To Buy Seroquel Online Where To Buy Zyban Online Where I Can Buy Zyrtec-D Online Buy Differin Online Canada Buy Ashwagandha Plant Pune

nieuwe single

‘Vanavond gaat het gebeuren’ van Christoff & Gerard Joling

4 okt , 2016  

De nieuwe single van Christoff is een feit. Als opvolger voor zijn huidige hitsingle ‘Jij bent mijn hartslag’ pakt hij nog eens uit met een duet. ‘Vanavond gaat het gebeuren’ zingt de schlagerzanger samen met de Nederlandse ster Gerard Joling. Christoff en Gerard zijn op 14 oktober te gast bij ‘Jonas & Van Geel’ op vtm waar ze het nummer officieel voorstellen. Het nummer is ook terug te vinden op ‘Hou me vast’, het meest recente album van Christoff.

BELUISTER OF DOWNLOAD


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *