Best Anxiety Pill Buy Plavix In Uk New Zealand Online Pharmacy Motilium Buy Wellbutrin Sr No Prescription 20 Mg Furosemide Online

nieuwe single

‘We gaan ervoor’ van Sugarfree

7 jul , 2016  

Sugarfree bestaat dit jaar 5 jaar en dat vieren Gildy en Nathalie met een gedurfde nieuwe single. Voor hun nieuwe zomersingle kozen ze er namelijk voor om de bekende hit “I Will Surve” van discolegende Gloria Gaynor in een Nederlandstalig jasje te stoppen. Gildy en Nathalie, die begin dit jaar beviel van haar eerste zoontje Jasper, zijn na een korte stilte dus helemaal terug het toepasselijke ‘We gaan ervoor’. Later dit jaar volgt ook een unieke jubileumshow om hun vijfjarig bestaan te vieren.

BELUISTER OF DOWNLOAD


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *