Get Accutane Uk Clomid From Canadian Pharmacy Clomid Buy Without Rx Cheap Cialis From India Buy Bentyl No Prescription

nieuwe single

‘Vandaag’ van Niels Destadsbader

14 jun , 2016  

Het gaat hard voor de 27-jarige presentator/zanger/acteur. Nadat hij dit jaar op VTM ‘De Wensboom’ presenteerde en hij volop bezig is met de opnames voor een nieuw seizoen van ‘Is er WiFi in Tahiti?’, schakelt Destadsbader ook een versnelling hoger in zijn muzikale carrière.

Destadsbader komt dit najaar nog op de proppen met zijn allereerste album. Hiervoor slaat hij de handen in elkaar met CNR Records/Mostiko, de platenfirma die ook kleppers als Dimitri Vegas & Like Mike, Regi en Stan Van Samang onder hun hoede hebben. ‘De afgelopen jaren heb ik heel hard gewerkt aan het schrijven van eigen, goeie Nederlandstalige songs. Ik wilde wachten op het juiste moment om die met de mensen te delen. Met de interesse van CNR vielen alle puzzelstukjes in elkaar. Ik heb hier ongelooflijk veel goesting in’, aldus Niels.

Ook bij platenfirma CNR Records/Mostiko zijn ze erg enthousiast met de komst van hun nieuwe poulain. ‘Niels is een multi-getalenteerde artiest. Hij is van alle markten thuis: acteur, presentator en ook als zanger. Kortom, een artiest zoals we ze bij CNR heel graag zien. We kijken dus ontzettend uit naar deze samenwerking en een succesvolle muzikale toekomst met en voor Niels’.

Dit najaar ligt het allereerste album van Niels Destadsbader in de rekken maar hij heeft nu al een voorsmaakje klaar. Niels’ nieuwe single ‘Vandaag’ is deze week exclusief beluisterbaar op Spotify, Deezer en Apple Music, vanaf maandag 20 juni verschijnt de single ook digitaal via o.a. iTunes maar je kan hem nu al kopen in pre-sale.

BELUISTER OF DOWNLOAD


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *