Buy Real Propecia Online Can I Order Diflucan Online Generic Altace 5mg Torsemide 2 5 Mg Buy Valtrex Online Au

nieuw album

‘John Terra zingt Neil Diamond’ van John Terra (+ video)

28 feb , 2016  

Het nieuwe album van John Terra werd al druk besproken in de media, maar eindelijk is zijn ode aan zijn grote idool helemaal klaar. Na de hitsingles ‘Ik moet wel geloven’ en ‘Neem me mee’ kan Vlaanderen nu kennis maken met ‘John Terra zingt Neil Diamond’, een volledig conceptalbum dat John Terra na een lange stilte weer helemaal op de muzikale kaart zet.

1. Neem me mee
2. Jij was de vrouw voor mij
3. Welkom Rosie
4. September dauw
5. Ik moet wel geloven
6. Streel me
7. Voor eeuwig in blue jeans
8. Soolaimon
9. Wat een prachtige dag
10. Ik heb je lief
11. Rode wijn
12. Sweet Caroline

BELUISTER OF DOWNLOAD

BESTEL HET ALBUM OP CDGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *