12745935_988366557914655_8960589556781203478_n

nieuwe single

‘Dankjewel’ van Eveline Cannoot & Dennie Christian (+ video)

24 feb , 2016  

Het was al een tijdje aangekondigd en nu is het zover, het duet tussen Eveline Cannoot en Dennie Christian is klaar om aan Vlaanderen voorgesteld te worden. ‘Dankjewel’ is een nummer in het ‘schlagerpop-genre’, de stijl die Duitsland in z’n greep heeft, denken we maar aan de koningin in het genre: Helene Fischer.

Het duet is bovendien de voorbode van de ‘Dankjewel-Tour”. Eveline en Dennie trekken zowel Vlaanderen als Nederland in met een gezamenlijk showconcept. Dennie brengt daarbij z’n grootste Nederlandstalige hits, Eveline de hare. Dennie sluit het geheel af met een volledig blok met de allergrootste Duitse hits. Uberall auf der Welt, Besame Mucho, Fiesta Mexicana,… wie kent ze niet…?

BELUISTER OF DOWNLOADOne Response

  1. Sanne zegt:

    BERE DE MAX NUMMER VOOR ALS JE ECHT IEMAND GRAAG ♥️

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *