DF_BijJouAlleen_COVER_player

nieuwe single

‘Bij jou alleen’ van Danny Fabry (+ video)

9 feb , 2016  

We schrijven het voorjaar van 1971… de toen nog onbekende Danny Fabry bracht z’n allereerste single ‘Kom aan de telefoon Angelina’ uit. Het nummer verscheen bij de toenmalige platenfirma BASF en werd meteen een hit, een nieuwe ster was geboren. Inmiddels zijn we exact 45 jaar later… 2016 wordt een heus feestjaar voor deze rasechte Vlaamse zanger die na al die jaren niet meer weg te denken valt uit de Vlaamse schlagerwereld. Op 13 Maart a.s. geeft Danny de aftrap van een reeks verjaardagsconcerten doorheen Vlaanderen en op 18 maart verschijnt z’n nieuwe dubbelalbum “45 jaar carrière” met al z’n grootste hits en heel wat nieuw werk.

Uit dat nieuwe album stellen we u vandaag al graag Danny’s nieuwe single ‘Bij jou alleen’ voor. De titel doet wellicht wel een belletje rinkelen want net zoals Danny’s eerdere single ‘Waarom ik en niet een ander’ zocht hij de inspiratie opnieuw bij Helmut Lotti. Danny maakte er opnieuw een schlagerversie van formaat van die alle typerende Danny-Fabry-elementen bevat om de zaal op z’n kop te zetten.

BELUISTER OF DOWNLOADGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *