CD_Samen_Sterk-400px

nieuw album

‘Samen sterk’ van Sugarfree

25 aug , 2015  

Na het succesvolle album ‘Fantasie’ dat in 2013 werd uitgebracht, lanceren Gildy en Nathalie van Sugarfree met veel trots hun tweede album. Sinds hun kindertijd zijn beiden al beste vriendinnen, dus ‘Samen sterk’ is wel een zeer toepasselijke titel.

Op het album, dat 13 tracks bevat, zijn naast de recente singles ‘Hartenbreker’ en ‘Comment ça va’ ook enkele nieuwe liedjes en bekende hitsingles terug te vinden. ‘Zeg ‘ns jongen’, ‘Geef er een lap op’, ‘Macarena’ en ‘Samen sterk’ deden het uitstekend in de Vlaamse hitparade.

Als bonustrack werd een aanstekelijke lounge-versie gemaakt van hun nummer 1-hit ‘Kus me zacht’ uit 2012.

BELUISTER OF DOWNLOADGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *