Para Que Sirve El Benadryl 50 Mg Doxycycline Buy Safe Online Crestor 10 Mg Price Uk Buy Imitrex India Cephalexin 500mg And Joint Pain

nieuwe single

‘Omdat ik Vlaming ben’ van Bart Kaëll, Garry Hagger, De Romeo’s & Willy Sommers

25 jun , 2015  

Willy Sommers, Bart Kaëll, De Romeo’s en Garry Hagger zullen samen het officiële ‘Vlaanderen Feest!’-lied zingen op 11 juli op de Grote Markt in Antwerpen. De zangers kozen voor ‘Omdat ik Vlaming ben’ en brengen de song ook uit op single. Het evenement wordt gepresenteerd door Geena Lisa en live uitgezonden op Eén. Op de Grote Markt in Antwerpen staan heel wat artiesten geprogrammeerd die uitsluitend Nederlandstalige muziek zullen brengen, soms alleen, soms in een verrassende samenzang.

BELUISTER OF DOWNLOAD

, , ,Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *