Allopurinol Nycomed 100 Mg Half Dose Of Cialis Allegra Pills Used Bupropion Pharmacy Prescription Logs Clomid Online Order

nieuwe single

‘De zomer van je leven’ van Luc Steeno (+ video)

4 jun , 2015  

Deze Vlaamse rasartiest hoeft natuurlijk weinig of geen betoog. Maar wat u wellicht nog niet wist is dat hij sinds kort het rijtje artiesten van het ‘Vlaamse Sterren’-label van CNR Records vervolledigt. Samen met Luc’s management Globe Entertainment staan ze garant voor een mooi muzikaal vervolg op Luc’s eerdere succesalbums ‘Luc Steeno zingt Adamo’ (2012), ‘Luc Steeno zingt Claude François’ (2013) en zijn jubileumalbum ’25 Jaar Hits’ dat vorig jaar verscheen.

Eerste wapenfeit van de nieuwe samenwerking is Luc’s nieuwe zomersingle ‘De zomer van je leven’. Kenners horen er wellicht meteen het nummer ‘La Camisa Negra’ van Juanes in terug. Het originele nummer werd een grote hit in 2004, met de hulp van Bart Herman schreef Luc er een nieuwe zomerse tekst voor en producer Phil Sterman zorgde voor een geslaagd arrangement.

BELUISTER OF DOWNLOAD4 Responses

  1. boze persoon schreef:

    schandalig hoe zo’n goed liedjes totaal verpest wordt. Kunnen sommige Vlaamse artiesten niet zelf iets doen in de plaats van goede liedjes te “verkrachten”? Als je dan toch een eigen versie van een ander liedje wil maken, zorg dan dat het goed is en dat je trouw blijft aan de geeste van het liedje. Vrije vertaling:” Ik draag een zwart hemd, omdat mijn ziel zwart is” Diepe tekst die helemaal niet gewaardeerd wordt in deze “versie” (beter verkrachting genoemd). Als je het niet beter kan maken, blijf er van af!

  2. Dr. Cooper schreef:

    Met die tintelingen zou ik toch maar eens bij de dokter langsgaan. Het zou wel eens carpal tunnel kunnen zijn. Maar voor de rest: de tekst is tenminste nieuw. De muziek daarentegen niet. Bazinga!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *