tura

nieuwe single

‘Viva la vida’ van Will Tura (+ video)

31 mei , 2015  

Will Tura wordt dit jaar 75 en wil op een hoogtepunt afscheid nemen. Terwijl heel wat Vlaamse schlagerartiesten het album ‘Vlaanderen eert Will Tura’ voorbereiden, zit ook de keizer van het Vlaamse lied niet stil. In het najaar mogen we – naast een groots afscheidconcert in Veurne – een nagelnieuw album van hem verwachten. Nu al laat hij ons kennis maken met een nieuwe single ‘Viva la vida’, een zomers nummer dat Will opnieuw hoog in de hitlijsten zal brengen.

BELUISTER OF DOWNLOAD4 Responses

  1. liliane zegt:

    hé is the one and only simply the best

  2. Natalia zegt:

    Maak me niet gek

  3. Jily zegt:

    Jaja, Mijn zoon is er ook zot van… Hij oefent al goed om alle liedjes zaterdag mee te zingen!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *