Buy Novartis Cafergot Celebrex 20 Mg Doxazosin Mesylate 2 Mg Tab Order Low Dose Naltrexone When Did Abilify Get Fda Approval

nieuwe single

‘Ik ga de nacht in’ van Fadim (+ video)

22 mei , 2015  

Deze sympathieke Limburger slaagde er met zijn debuutalbum in om het best verkopende Nederlandstalige album in de Ultratop te scoren afgelopen zomer. Hij viel daardoor in de prijzen tijdens het Gala van het Vlaamse lied als beste nieuwkomer. Dit jaar kregen we al een tipje van de sluier opgelicht en stelde Fadim ons de eerste single uit z’n nieuwe album voor: ‘Op zeven heuvels’. Het nummer werd positief onthaald en ook in Nederland werd de aandacht getrokken. Deze week lanceert Fadim de tweede single uit het nieuwe album: ‘Ik ga de nacht in’. Hij trekt daarmee opnieuw de kaart van vlotte Nederlandstalige pop zonder pretentie.

BELUISTER OF DOWNLOADGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *