10361317_1597130057210449_8304790063013314144_n

nieuwe single

‘De kracht van de liefde’ van Jo Vally en Noa Neal (+ video)

5 mei , 2015  

Nu de lente definitief z’n intrede heeft gedaan en we stilaan beginnen snakken naar die eerste echte warme zomerdagen wordt het voor heel wat artiesten ook tijd om met nieuw zomermateriaal op de proppen te komen. Zo ook voor Jo Vally, de man wiens nieuwe album ‘Op Het Lijf Geschreven’ al op veel bijval mocht rekenen dit voorjaar. Zijn nieuwe single is een krachtig duet met de mooie Noa Neal!

Na Jo’s ontroerende single ‘Dag Vrouw Van Mij’ verrast hij ons nu met een al even verrassend duet met de Antwerpse zangeres (en tevens leading lady bij Vlaamse digitale zender Anne) Noa Neal. ‘De Kracht Van De Liefde’ is een moderne en romantische countrysong die qua stijl nog het meest te vergelijken valt met de Eurovisie-inzending van Ilse de Lange en Waylon (Calm After The Storm) van vorig jaar. Jo en Noa trokken er enkele weken geleden ook samen voor naar Egypte om er een al even romantische videoclip op te nemen.

BELUISTER OF DOWNLOAD



Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *