Buy Cheap Kamagra In Uk Atarax 25 Mg Wirkung Levitra Online Order Buy Generic Levitra Without Prescription Buy Levitra Europe

nieuwe single

‘Duizend en één nacht’ van Lindsay en Jan Smit (+ video)

23 apr , 2015  

Goed nieuws voor de fans van schlagerzangeres Lindsay. De ravissante blondine start het voorjaar muzikaal met een nieuwe single ‘Duizend en één nacht’. Deze single is meteen ook de voorbode van haar 6de album, dat deze zomer verschijnt. Lindsay pakt groots uit en wist de populaire Nederlandse volkszanger Jan Smit te strikken als auteur/componist én duetpartner. Met het duet onderstrepen beide artiesten niet alleen hun jarenlange vriendschap, ze nemen bovendien een stevige optie op de koppositie in de hitparades.

BELUISTER OF DOWNLOADOne Response

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *