stan_van_samang-goeiemorgend_goeiendag_(live)_s

nieuwe single

‘Goeiemorgend, goeiendag (live)’ van Stan Van Samang (+ video)

3 apr , 2015  

Terwijl Stan Van Samang momenteel nog steeds hoge toppen scheert in de hitlijsten met ‘A Simple Life’ stellen we u vandaag ook graag zijn Nederlandstalige single voor. ‘Goeiemorgend goeiendag’, zijn bewerking van het nummer van Slongs Dievanongs, zorgt al een hele week voor grote media-aandacht dankzij het vtm-programma ‘Liefde voor muziek’. ‘Goeiemorgend, Goeiendag’ van Slongs Dievanongs (die destijds uiteraard op haar beurt de mosterd ging halen bij schlagercoryfeeën Nicole & Hugo) is een adembenemend mooie en integere versie geworden en stevent af een grote hit…

BELUISTER OF DOWNLOADGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *