jo vally

nieuwe single

‘Dag vrouw van mij’ van Jo Vally (+ video)

12 feb , 2015  

‘Dag vrouw van mij’, zo heet de nieuwe single van Jo Vally waarmee Jo komende vrijdag 13 februari z’n nieuwe album ‘Op het lijf geschreven’ officieel zal inluiden. Jo’s nieuwe album bestaat grotendeels uit autobiografische songs, de nieuwe single is er daar één van. Het nummer werd geschreven door niemand minder dan Bart Herman die maanden geleden urenlang met Jo heeft samengezeten om Jo’s verhaal in een perfecte songtekst neer te pennen. De nieuwe single werd dan ook een erg gevoelig en persoonlijke ballad, volgens Jo zelf het mooiste nummer dat hij ooit heeft gemaakt. De productie lag in handen van Marty Townsend (ex Blue Blot), producer van het volledige album trouwens.

BELUISTER OF DOWNLOADOne Response

  1. Veerle zegt:

    Dit is een lied die hij beter op de rand van zijn bed zou zingen alleen voor marcella want Jo vally met zijn huwelijk wordt gewoon lachwekkend genoemd in gans Vlaanderen. Precies of hij nu de Heiligheid zelve geworden is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *